Kategória:
Helyi téma, Város hírei

Létrehozva:
2022-07-22 08:55:35

Cikk írója:
Léner Katalin


Az Ön hirdetője


Szeretettel Üdvözlöm a Diósd Hirdetője portálon!

 

Célunk a Diósd Hirdetője oldal létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak. Röviden bemutatom a diósdi hirdető oldalt, amely nemcsak hirdetési lehetőségeket kínál, de több más részből is áll.

 

1. Az ApróHirdető részen böngészhet a hirdetések közül, sőt Ön is feladhat hirdetést, ha szeretne. Nemcsak diósdi lakosok hirdethetnek, hanem bárki. Fontos! Ugyanazt a hirdetését elég csak egyszer feladni, és nemcsak Diósd egész területén jelenik meg, de 299 másik város apróhirdető oldalán is.

2. Városi Ajánló, ahol Diósd főbb látnivalóit ismerheti meg. Diósd Pest megye egyik legszebb települése, így nem voltunk nehéz helyzetben, amikor a legérdekesebb látnivalókat kerestük.

3. Városi Magazin, itt további érdekességeket talál cuki állatokról, vagy történeteket olvashat, esetleg receptjeink közül válogathat.

4. A WebÁruház részen különböző OLCSÓ és minden témában megtalálható honlapjaink közül válogathat, és a jó hír az, hogy nem kell heteket várni rá, akár 24-72 órán belül is átveheti honlapját.

 

 

FIGYELMEZTETÉS!

A portálon található valamennyi felhasznált fényképen jelöltem a(z) – remélhetőleg – eredeti forrást.  Ha esetleg nem helyesen, akkor kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, és azonnal leveszem a képet.  Köszönöm szépen.

 

 

KAPCSOLAT

Ha programot szeretne ajánlani, vagy esetleg valami szolgáltatást KIEMELVE reklámozni, akkor kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha bármilyen problémát tapasztal, akkor is várjuk megkeresését. Az oldalon a lenti, fekete részen található Kapcsolat rovatra kattintva tud írni nekünk.

 

A Diósd Hirdetője portál Társüzemeltetője:

Léner Katalin


Minden látogatásnak, megkeresésnek örülünk! Érezze jól magát az oldalon!

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »