Kategória:
Helyi receptek, Egytálételek, főzelékek, tésztafélék

Létrehozva:
2022-07-28 08:37:20

Cikk írója:
Léner Katalin


Krumplis tészta


Hozzávalók:

4-5 személyre

  • 50 dkg száraztészta,
  • 50 dkg burgonya
  • 1 kis fej vöröshagyma,
  • zsír vagy olaj
  • ízlés szerint pirospaprika, bors, só.

 

Elkészítés:

A krumplit főzd meg héjában, hámozd és törd meg. A vöröshagymát reszeld meg, és kevés olajon pirítsd halvány sárgára, szórd meg pirospaprikával és keverd bele a burgonyát, sózd, esetleg borsozd is. A tésztát főzd meg és keverd össze a forró hagymás krumplival. Csemegeuborkával kitűnő főétel.

 

 

Forrás:

hu.wikibooks.org

Felső kép: wikipedia

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »